Cautare

432 de rezultate pentru "posta breaza" (3.09 secunde)
Sugestiile pot fi trimise prin posta, fax sau e-mail catre Cabinetul purtatorului de cuvant al ANAF, cu mentiunea "Conf. Legii nr.
De asemenea, aplicatiile pot fi depuse si prin posta, la sediul ANIMMC, din strada Poterasi nr.11, sector 4, Bucuresti, a adaugat Nancu.
Tentativele de fraudare prin care atacatorii incearca sa afle informatii confidentiale de la clientii serviciului Internet Banking al BRD continua, anunta Mediafax. Mai multe mesaje e-mail denumite generic de tip "phishing" au fost transmise catre mai multi utilizatori de posta electronica.
Neprimirea declaratiilor prin posta nu e o scuza Daca nici pana in prezent postasul nu v-a adus plicul de la Fisc care contine formularele de declaratie de venit, tot trebuie sa declarati veniturile pe 2006.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Daca imediat dupa 1990 Posta Romana era singura modalitate de a trimite un colet la distanta, azi firmele de curierat ajung in cele mai indepartate colturi ale tarii.
Chiar daca Internetul si posta electronica castiga din ce in ce mai mult teren, tot mai multi romani apeleaza la trimiterile postale clasice.
Fostul director ne-a declarat ca cel mai mult a fost deranjat de faptul ca decizia de revocare din functie i-a fost comunicata prin posta, nefiind lasat, intr-o prima faza, sa participe la sedinta Consiliului de Administratie al AFDJ Galati in urma careia a fost demis.
Pentru a evita imbulzeala AVAS a recomandat pagubitilor sa trimita dosarul prin posta. Pana pe 23 noiembrie au fost depuse 8.574 de dosare, insa, din cauza lipsei de personal, nu s-a ajuns cu inregistrarea la zi.
Riscurile au fost plasate prin brokerul de reasigurare Willis, principalul broker de aviatie la nivel mondial.Reprezentantii companiei britanice Air Claims Service, societate de evaluare si lichidare de daune aviatice desemnata de reasiguratori, au realizat impreuna cu reprezentantii Astra-Uniqa si oficialii Tarom o prima evaluare a gradului de avariere a aeronavei pe 2 si 3 ianuarie 2008, se arata in comunicatul transmis de Astra-Uniqa.In urma acestei evaluari se va realiza raportul de dimensionare a nivelului pagubelor produse aeronavei, urmand ca in baza acestuia sa se stabileasca urmatoarele etape ale procesului de despagubire, potrivit datelor companiei.In accidentul de pe pista aeroportului international Henri Coanda Bucuretti din 30 decembrie 2007 a fost implicata aeronava Tarom Boeing 737- 300 asigurata de compania Astra-Uniqa, asigurator al flotei Tarom prin cattigarea licitatiei publice finalizate in martie 2007.Compania furnizeaza pentru aeronavele civile Tarom polita Casco (inclusiv piese de schimb si echipamente) pentru toate riscurile si polita de asigurare de raspundere (raspunderi legale generale ale liniilor aeriene fata de terti, terte aeronave, pasageri, bagaj, cargo, posta inclusiv raspundere pentru produse si operatori, hangar sau amplasament).
ANAF a elaborat un proiect de act normativ privind aprobarea modelului si continutului formularelor de declaratii informative, pentru firmele scutite de TVA, cu o cifra de afaceri mai redusa de 10.000 de euro, respectiv cuprinsa intre 10.000 si 35.000 euro.Formularule declaratiilor informative 392A, 392B si 393, ultimul privind veniturile obtinute din transportul rutier international de persoane - se vor depune, in format electronic, la registratura autoritatilor fiscale sau la posta, prin scrisoare recomandata, pana la data de 25 februarie, inclusiv, a anului celui de raportare.Romania, in calitate de stat membru al UE, trebuie, de la 1 ianuarie 2007, sa calculeze si sa raporteze Comisiei Europene, baza de TVA pentru calculul resursei TVA din fiecare an bugetar, potrivit regulamentelor comunitare obligatorii si direct aplicabile de la data aderarii, se arata intr-un comunicat al ANAF.
Dupa cum, se stie, de la 1 ianuarie, alocatiile scolarilor se dau prin Posta, existand si posibilitatea ca toti titularii de alocatii sa-si deschida conturi bancare in care sa ajunga banii.
Companiile Allianz-Ţiriac Asigurari, Astra Asigurari si Omniasig au depus, luni, oferte pentru pentru asigurarea flotei de aeronave a operatorului aerian Tarom, in perioada 1 mai 2008-30 aprilie 2009.Operatorul aerian a solicitat servicii de asigurare Casco pentru aeronave civile si piese de schimb si de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti, conform anuntului de licitatie.
De asemenea, ANPC recomanda consumatorilor sa citeasca cu atentie deosebita regulamentul in cazul pliantelor de concursuri si jocuri care sunt transmise prin posta si diversele materiale publicitare prin care consumatorii sunt informati ca au castigat anumite premii sau ca vor castiga diverse premii daca achizitioneaza anumite produse.
In acest sens, ANAF va expedia prin posta persoanelor fizice, incepand de luni, 7 aprilie, timp de 10 zile, plicurile cu formularele necesare in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007.Formularele "Declaratiile privind veniturile realizate" vor cuprinde, de asemenea, si un ghid de completare a acestor documente, o scrisoare adresata contribuabilor si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit organului fiscal, de catre persoana contribuabila.
"Înscrierea pentru obtinerea fondurilor se va face on line, urmând ca în doua zile întreprinzatorii sa vina la OTIMMC sau la minister sa depuna documentele necesare (acestea pot fi trimise si prin posta sau prin curierat) care vor fi evaluate de o comisie.
"Înscrierea pentru obtinerea fondurilor se va face on line, urmând ca în doua zile întreprinzatorii sa vina la OTIMMC sau la minister sa depuna documentele necesare (acestea pot fi trimise si prin posta sau prin curierat) care vor fi evaluate de o comisie.
Ulterior, in termen de trei - cinci zile, trebuia depusa cererea de inregistrare la Registrul Comertului care, la randul sau, transmitea prin posta catre primarie certificatul de inregistrare.
"O astfel de cerere se completeaza on line în cel mult trei ore, apoi se printeaza, se stampileaza, se dateaza si se trimite prin posta, cu anexele aferente", a afirmat Mona Turcitu.
google-analytics.com